PELTONIEMI PHOTOGRAPGHY-SIVUSTON EVÄSTE- JA YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖ
Kun vierailet sivustolla, keräämme perustietoa kaikista vierailuista verkkosivuillemme.  Eli emme kerää nimiä, osoitetta, maksutietoja ja jne..

WIX Sivusto noudattaa voimassa olevan lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Peltoniemi-photography.com tunnistaa automaattisesti IP-osoitteen ja tiedot, kun siirryt verkkosivujen sivulta toiselle ja palvelusta toiseen.  Jos tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt että tallennamme sähköposti osoitteesi

Käytämme tässä yhteydessä erilaisia analyysityökaluja, kuten Google Analyticsia, jotka auttavat meitä keräämään tilastotietoja Peltoniemi-photography.com sivuston käytöstä ja parantamaan kokemustasi.

 

Wix kerää asiakkaistaan tietoa viidestä lähteestä:

  • Evästeet, kun vierailet verkkosivuillamme: esim. IP-osoite, maa, katsellut sivut, tuoteryhmät ja merkit, vuorovaikutus/klikkaukset ja haut.

  • Tilaukset: esim. demografiset tiedot, sähköpostiosoite.

  • Käyttäjän reagointi ja toiminta viestinnässä (sähköposti, tekstiviesti, suoramainonta tai puhelin): esim. avausnopeus, klikkausnopeus ja sähköpostien lukemiseen käytetty aika, lähettävä verkkotunnus ja sähköpostiohjelman tyyppi​​

Tietoja kerätään seuraavista syistä:​​

  • Asiakaspalvelu. Voidaksemme tarjota asiakaspalvelua sähköpostitse, puhelimitse,  oikaistaksemme virheitä ja tarjotaksemme asiakkaille apua.

  • Markkinointi. Tarjotaksemme inspiraatiota, tuotetarjouksia/palveluja ja yksilöllisiä suosituksia verkon, sähköpostin, tekstiviestin, suoramainonnan, puhelimen ja kolmannen osapuolen mainonnan välityksellä.

  • Asiakastyytyväisyys. Parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluihin, esim sivuston käyttökokemuksen yksilöinti sekä uusien ominaisuuksien, palvelujen ja tuotteiden kehitys. Tähän sisältyvät myös verkkosivujemme hallinta, suojaus, pyöritys ja ylläpito, järjestelmän hallinta ja turvallisuus, sivujen käytöstä ja tilauksista kerättyjen tilastotietojen huomioon ottaminen ja asiakkaidemme mieltymysten parempi ymmärtäminen.

  • Petokset & riskit. Estääksemme petokset ja tehdäksemme riskiarvioita.

  • Lainsäädäntö. Noudattaaksemme voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Profilointi
Säilytämme sähköpostiasi niin kauan kuin on tarpeellista täyttääksemme näissä ehdoissa mainitut tarkoitukset, paitsi jos lainsäädäntö, oikeudelliset, verotukselliset tai säännöksiin liittyvät syyt tai muut oikeutetut ja lainmukaiset liiketoiminnalliset tarkoitukset vaativat tai sallivat pidemmän säilytysajan.

Tarkoitus

Kesto

Peltoniemi-photography.com sivuston markkinointi

3 vuotta viimeisimmän toimintakertasi (esim. osallistuminen yhteydenpitoon tai vierailu verkkosivuillamme) jälkeen.

Jos olet antanut suostumuksesi markkinointiin (sähköposti, tekstiviesti, puhelin jne.), ja niin kauan kuin suostumuksesi on voimassa.​

7 vuotta tai niin kauan kuin meillä on velvollisuus noudattaa tarvittavia lakimääräyksiä.​​


Mikä eväste on?
Kun vierailet Peltoniemi-photography.com -sivustolla, tietokoneellesi tallennetaan evästeitä.  Eväste on selaimeesi tallennettu pieni tekstitiedosto, jonka avulla tietokoneesi tunnistetaan seuraavien vierailujen yhteydessä.  Evästeisiimme ei tallenneta henkilötietoja.

Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivuilla.  Ne sijoitetaan tietokoneelle avuksesi. Tällöin voidaan analysoida, miten verkkosivuja käytetään, jotta voidaan parantaa käyttäjäkokemusta.  Monissa tapauksissa evästeitä saatetaan tarvita erityisen palvelun tarjoamiseen verkkosivuilla.

Evästeissäsi olevat tiedot lähetetään selaimeltasi verkkopalvelimeen, ja ne sisältävät tietoja käyttäjäasetuksista, kirjautumisesta ja verkkosivujen käytöstä.

Mihin evästeitä käytetään Peltoniemi-photography.com-sivustolla?

Selaaminen
Kun vierailet sivustolla, keräämme tietoa kaikesta verkkosivuillamme tapahtuvasta vierailusta. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme sinun tyytyväisyyttäsi..

Analyysityökalu
Jotta voimme tarjota sinulle paremman kokemuksen, käytämme useita analyysivälineitä, kuten Google Analyticsiä, jotka auttavat meitä keräämään tilastotietoa.

Jotta voimme määrittää, kuka verkkosivuillamme vierailee, käytämme evästeitä luomaan demografisia ja käyttäjiin liittyviä tilastotietoja.  Näin saamme tilaisuuden mukauttaa ja luoda sisältöä ja palveluita, jotka vastaavat sinun ja muiden käyttäjien kiinnostuksenkohteita ja toiveita.  Alla on lueteltu tarkoitukset, joihin evästeitä käytetään.

Kolmannen osapuolen evästeet
Peltoniemi-photography.com-sivustolla käytetään erilaisia kolmannen osapuolen palveluita.  Näissä palveluissa käytetään joskus myös evästeitä. Voit hylätä kolmannen osapuolen evästeet selaimessasi napsauttamalla tätä linkkiä:

https://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.

Kolmannen osapuolen evästeitä käytetään muun muassa keräämään tilastotietoja vierailuistasi-sivustolle; käytämme evästeitä esimerkiksi saadaksemme tietää, millä sivustoilla vierailet ja miten kauan vietät niillä aikaa.  Käytämme tähän Googlen tarjoamaa Google Analytics -järjestelmää.

Voit kieltäytyä hyväksymästä Google Analyticsin käyttöä tässä:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Uudelleenkohdennus
Peltoniemi-photography.com tekee yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotta voimme parantaa online-markkinointiamme varmistaaksemme, että näet ainoastaan sinulle oleellisia mainoksia. Tässä yhteydessä me käytämme esim. seuraavia palveluntarjoajia: Facebook, Adform, Youtube, Instagram ja Google. Jos et halua nähdä tällaisia mainoksia, voit poistaa evästeen täältä

Peltoniemi-photography.com sisältää kolmannen osapuolen komponentteja, kuten Facebook-suositus, Facebook-tykkäys tai Google+.  Näiden kolmannen osapuolen komponenttien ansiosta kolmannen osapuolen komponentin omistaja, kuten Facebook tai Google, saa teknisiä tietoja selaimestasi, IP-osoitteestasi, Peltoniemi-photography.com-sivuston sivuista, joilla vierailet, ja muusta vastaavasta.  Kolmannen osapuolen komponentin omistajan suorittama käsittely ei ole hallinnassamme, ja se tapahtuu ainoastaan sinun ja kolmannen osapuolen komponentin omistajan välillä.

Peltoniemi-photography.com käyttää näitä komponentteja muodostamaan suoria linkkejä sosiaalisille mediaverkkosivuillemme ja varmistaakseen näin asiakkaillemme vaivattoman navigoinnin.

Toiminnallisuus

Suosittelemme, että luet evästekäytäntömme huolellisesti, ennen kuin harkitset evästeasetusten muuttamista tietokoneellasi ja että luet lisää evästeistä muilta verkkosivuilta.

Evästeasetusten muuttaminen saattaa heikentää käyttäjäkokemusta vierailtaessa meidän sivustollamme ja muilla verkkosivuilla.

Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, jotkin sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.

Firefox
Voit poistaa evästeet siirtymällä kohtaan Työkalut -> Vaihtoehdot -> Yksityisyys -> ja poistamalla yksittäiset evästeet tai poistamalla historian.

Voit torjua evästeet siirtymällä kohtaan Työkalut -> Vaihtoehdot -> Yksityisyys ->, valitsemalla Historia-otsikon alla olevasta pudotusvalikosta "Käytä mukautettuja historia-asetuksia" ->, rastittamalla "Käytä aina yksityistä selaustilaa" ja poistamalla rasti kohdasta "Hyväksy sivustojen evästeet".

Internet Explorer
Voit poistaa evästeet siirtymällä kohtaan Työkalut -> Internet-vaihtoehdot -> Yleistä-välilehti -> ja napsauttamalla Poista -> Evästeet -> Poista.

Voit torjua evästeet siirtymällä kohtaan Työkalut -> Internet-vaihtoehdot -> Yksityisyys -> ja siirtämällä liukusäätimen ylös.  Näin voit torjua kaikki evästeet. -> Napsauta OK.

Google Chrome
Voit poistaa evästeet napsauttamalla Työkalut-painiketta -> Työkalut -> Tyhjennä selaustiedot -> Poista evästeet ja muut sivustotiedot -> Tyhjennä selaustiedot.

Voit torjua evästeet napsauttamalla Työkalut-painiketta -> Asetukset -> Näytä edistyneet asetukset -> Sisältöasetukset -> Napsauta "Estä kaikkia sivustoja tallentamasta tietoja" ja rastita "Torju kolmannen osapuolen evästeet ja sivustotiedot" -> Ok

Safari
Voit poistaa evästeet napsauttamalla Työkalut-painiketta -> Asetukset -> Turvallisuus -> ja napsauttamalla "Näytä evästeet".  Tässä voit joko poistaa evästeet yksittäiseltä toimialueelta tai poistaa kaikki evästeet.

Voit torjua evästeet napsauttamalla Työkalut-painiketta -> Asetukset -> Turvallisuus -> ja valitsemalla "ei koskaan" kohdasta "Hyväksy evästeet".

Henkilötietoja koskevat yhteydenotot
Jos haluat käyttää sinua koskevia tietojamme, ota meihin yhteyttä seuraavassa osoitteessa: Peltoniemi.photography@gmail.com  . Jos on tallennettu virheellisiä tietoja tai jos sinulla on muita vastaväitteitä, voit ottaa yhteyttä samaan osoitteeseen.  Voit tutustua sinusta tallennettuihin tietoihin ja kieltää niiden tallentamisen henkilötietolain mukaisesti.

Sinulla on asiakkaana oikeus saada pääsy sinusta kerättyihin henkilötietoryhmiin (15 artikla), ja voit kieltää tietojen tallennuksen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) asiaankuuluvien sääntöjen mukaisesti. Asianmukaisesta ja kohtuullisesta pyynnöstä päivitämme, muutamme tai poistamme henkilötietoja, jotka ovat järjestelmässämme, mutta pidättäydymme rikkomasta lainsäädäntöä.

Voimme hylätä pyynnöt, joita toistetaan kohtuuttomasti, jotka vaativat kohtuuttomia teknisiä toimenpiteitä (esim. uuden järjestelmän kehittäminen tai olemassa olevan menetelmän huomattava muutos), jotka vaikuttavat toisen henkilön henkilötietoihin tai jotka ovat käytännön kannalta äärimmäisen hankalia (esim. tiedot varajärjestelmistä). Tätä koskevat kysymykset tulee lähettää asiakaspalveluun sähköpostiosoitteeseen Peltoniemi.photography@gmail.com

Henkilötietosuoja
Lain nojalla henkilötietosi on pidettävä suojattuina ja luottamuksellisina.  Tallennamme henkilötietosi erittäin turvallisille, valvotuissa tiloissa sijaitseville palvelimille, ja turvallisuus tarkistetaan säännöllisesti sen määrittämiseksi, käsitelläänkö käyttäjätietoja suojatusti ja ottaen aina huomioon käyttäjän oikeutesi.   Emme kuitenkaan voi täysin taata tiedonsiirron turvallisuutta internetissä. Tämä tarkoittaa, että on olemassa riski, että muut valtuuttamattomat tahot pääsevät käyttämään tietoja, kun tiedot lähetetään ja niitä säilytetään sähköisesti. Näin ollen henkilötietosi toimitetaan omalla vastuullasi.

Henkilötiedot poistetaan ja niitä muutetaan jatkuvasti nimettömiksi, kun niiden keräämistarkoitus ei enää ole ajankohtainen.

Internetin nopea kehitys tarkoittaa, että henkilötietojen käsittelytapaamme on ehkä tehtävä muutoksia.  Näin ollen pidätämme itsellämme oikeuden päivittää ja korjata näitä ohjeita henkilötietojen käsittelyä varten.  Jos teemme niin, korjaamme tietenkin "viimeksi päivitetty" -päivämäärän sivun alaosassa. Mikäli tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle siitä näkyvällä ilmoituksella verkkosivuillamme.

Voit valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä.  Valitukset toimitetaan tietosuojavirastoon.

Ota meihin yhteyttä
Voit ottaa yhteyttä seuraavasti: Peltoniemi.photography@gmail.com